Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Parkeerschijf op zaterdag later nodig

Geplaatst op: 7 november 2019

De parkeerschijf hoeft op zaterdag pas vanaf 10.00 uur op het dashboard. Dat meldt de gemeente Zwartewaterland op de gemeentepagina. Eerder was per abuis aangekondigd dat de parkeerschijf op zaterdag om 09.00 uur achter de ruiten moet liggen.

Van maandag tot en met vrijdag is dat overigens wel het geval, maar op zaterdag geldt de blauwe parkeerzone een uur later. Onlangs maakte de gemeente bekend dat de zone wordt uitgebreid. Die geldt nu  in het gebied tussen ’t Olde Staduus, Readshop en de Hema inclusief de Markt, Kruisstraat en de Langestraat (tussen Kruisstraat en de Simondsstraat).

De maximale parkeerduur is nog steeds 1,5 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500