Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vernieuwde Toneelgroep zorgt voor ouderwets vermaak

Geplaatst op: 9 november 2019

Het doek is nog maar net geopend of de eerste lachsalvo’s bulderen al door d’ Overtoom. Toneelgroep Genemuiden mag dan veel nieuwkomers in de gelederen hebben, maar ook die blijken goed voor een avondje zorgeloos amusement.

Een van de debutanten is Junior van der Steeg, die als Dokter Paul een dierenartsenpraktijk denkt overgenomen te hebben. De meeste klanten komen echter voor hun eigen lichamelijke klachten, zoals dat bij voorganger Vermeulen gebruikelijk was. Paul ontdekt al snel dat hij in een merkwaardig dorp, waar ze stomtoevallig Gaellemunigers praten, is terechtgekomen.

De patiënten zijn al even merkwaardig en dus ontstaat een hilarische avond in drie delen. Met drie keer een volle theaterzaal heeft de Toneelgroep zich opnieuw bewezen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500