Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte NSGK levert veel geld op

Geplaatst op: 23 november 2019

Vorige week geleden gingen 35 collectanten in Genemuiden door weer en wind op pad voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Dat leverde maar liefst 2557,80 euro op. “Wij willen dan ook even bij de collectanten en de gevers stil staan. Door u gulle hand gaan wij door met ons doel: het zelfvertrouwen van gehandicapte kinderen versterken, en bijdragen aan een positieve beeldvorming voor kinderen met alle soorten handicaps in heel Nederland.
Wij waarderen jullie inzet om te collecteren en bedanken de mensen die geld hebben gegeven, zo kunnen we een samenleving creëren waarin kinderen en jongeren met en zonder handicap vanzelfsprekend samenleven”, aldus de organisatie.

Een dame werd in het zonnetje gezet. Tiny Hendriks heeft al tien keer gecollecteerd. “Wilt u ook helpen met de collecte van NSGK in de 3 de week van November 2020!  Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een belangrijke bijdrage hieraan willen leveren door een paar uurtjes te collecteren.”

Voor meer informatie of om aan te melden om collectant te worden kijk op www.NSGK.nl of bel Hannie Kubbenga 038 – 3856797 of Jantine van Dijk 038-8500111

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500