Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Burgemeester bezoekt echtpaar Roeten

Geplaatst op: 2 december 2019

Eigen foto Familie Roeten

Dinsdag 26 november hebben Albert en Hennie Roeten met kinderen, familie en vrienden in de Meente in Genemuiden gevierd dat ze 65 jaar zijn getrouwd. Het echtpaar trad op 26 november 1954 in het huwelijk en gedenken dat ze elkaar 65 jaar geleden hun liefde toezegden en trouw beloofden.  

Albert en Hennie mochten samen acht kinderen, 25 kleinkinderen en 11 achterkleinkinderen ontvangen. Het is niet iedereen gegeven in redelijke gezondheid een briljant huwelijksfeest te mogen vieren, zo liet het echtpaar weten. Deze periode mogen ze samen terugkijken op een lang en gezegend leven. Albert en Hennie ervaren vooral dankbaarheid dat ze samen dit jubileum mogen vieren en gedenken. Zij geven aan hun dankbaarheid uiting door een tekst die het echtpaar aanspreekt: ‘God leidt ons door geluk en ongeluk, maar altijd tot Hem. Daaraan herkennen we Zijn wegen.’ Het echtpaar mocht terugkijken op een mooie en bijzonder jubileum.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500