Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub pakt tweede zege op rij

Geplaatst op: 7 december 2019

Jansen en Van der Laan tekenen bij.

Rene van der Weij heeft een plezierig weerzien met zijn oude club Buitenpost achter de rug. Zijn huidige werkgever Sportclub Genemuiden won thuis met 3-0 van de Groningers. Daarmee boekte Sportclub Genemuiden de tweede overwinning op rij en blijft de ploeg meestrijden om de bovenste plaatsen.

Jens Jurn Streutker kopte zijn ploeg uit een corner al snel op voorsprong. De lange verdediger stond zaterdag meer dan voren geposteerd en scoorde zoals al vaker dit seizoen. Beide ploegen kregen daarna kansjes, maar het was Jermain Baicadila die na een dik half uur het net vond. De Meppeler zette zijn ploeg op 2-0.

Na rust werd Buitenpost brutaler, maar tot echte problemen leidde dat eigenlijk zelden. In de slotfase scoorde Velda nog de 3-0, waardoor de groen-witten een zakelijke overwinning boekten en aanhaken bij koplopers Eemdijk en AVV Swift. Die maakten zaterdag geen fout. Sportclub Genemuiden gaat volgende week op bezoek bij Flevo Boys, waarna de winterstop intreedt.

Na afloop maakte Sportclub bekend dat keeper Patrick Jansen en verdediger Martijn van der Laan nog een jaar in Genemuiden blijven.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500