Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

MVG neemt afscheid met prijzenregen

Geplaatst op: 9 december 2019

Middenstand Vereniging Genemuiden gaat het jaar uit met een spetterende Eindejaarsbingo. Met die prijzenregen komt er bovendien meteen een einde aan het bestaan van de vereniging. De winkeliers zetten de samenwerking verder in het Ondernemersfonds Genemuiden.

De Eindejaarsbingo is een soort kassabonnenactie waarbij elke decemberweek mooie prijzen zijn te winnen. Hoe verder december vordert, hoe groter de prijzen. In de laatste week van het jaar maken klanten kans op onder meer een elektrische fiets, een reischeques en veel waardebonnen. Afgelopen vrijdag zijn overigens de eerste elf prijzen al uitgereikt.

Iedereen die een aankoop doet bij een van de MVG-leden kan meedoen aan de bingo. In alle winkels hangt een lijst met getallen. Als een van die getallen op de kassabon voorkomt, kan deze worden ingeleverd. Aan het einde van de week maakt de organisatie vervolgens de winnende kassabonnen bekend. De grootse prijzen gaan uiteindelijk op Oudejaarsdag de deur uit.

Na de feestdagen gaat de MVG op in het Ondernemersfonds Genemuiden. Daarbij zijn alle winkeliers aangesloten. Die uitgebreidere samenwerking maakt onder meer acties mogelijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500