Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Crescendo geeft kerstconcert voor Wijkwieg

Geplaatst op: 11 december 2019

Op DV 21 december a.s. zal het Christelijk Visserkoor Crescendo een kerstconcert verzorgen in de grote kerk van de Hervormde Gemeente. Dit koor uit Urk onder leiding van dirigent Louwe Kramer zal in de grote kerk psalmen en liederen ten gehore brengen. De organist deze avond is de heer Pieter Heijkoop. Er zal gecollecteerd worden voor Stichting De Wijkwieg. Deze stichting zet zich in om eind 2020 een unieke opvanglocatie voor moeder en kind te openen in Genemuiden onder het motto ‘ieder uniek kwetsbaar leven, door God gegeven, verdient een kansrijke start’.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is gratis!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500