Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pak slaag voor DOS Kampen

Geplaatst op: 14 december 2019

DOS Kampen had zaterdag niets te vertellen tegen SVZW. De Zwaluwen wonnen met 5-1 van de poelenten. Een klasse lager kon IJVV, zonder de geschorste Siebren Visscher, het karwei tegen PH niet afmaken. Vanwege de haperende lichtinstallatie werd het duel bij 2-2 gestaakt. IJVV speelde na vier minuten al met tien man vanwege een rode kaart van Morren.

DESZ had de nodige moeite bij rode lantaarndrager Elim. De Sluzigers gingen toch met een 1-2 overwinning naar huis. Olympia ’28 stond lang op 1-0 tegen Hulshorst, maar de Veluwenaren kwamen in blessuretijd nog langszij. Na afloop maakte de club bekend dat trainer Jarrisch Keizer aan zijn derde en laatste seizoen bezig is. Hij vertrekt naar FC Meppel. Keizer boekte eerder veel successen bij DESZ.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500