Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lintjes voor Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 15 december 2019

Jenine Altena, Chanieke de Boer en Louanne de Boer reisden afgelopen weekend naar concoursen in Den Ham en Vollenhove. Vrijdagavond verscheen Jenine Altena in Den Ham in de dressuurring met haar paard Imposant. De combinatie heeft twee mooie proeven in de klasse M2 aan de jury laten zien en werd hiervoor beloond met 198,5 punten en 193 punten. Deze punten waren goed voor de 2e en de 3e prijs in de gecombineerde klasse M1/M2.

In Vollenhove werd zaterdag een Bixie wedstrijd georganiseerd voor de jongste ruiters en amazones. Zowel Chanieke de Boer met haar pony Zenna als Louanne de Boer met haar pony Mabelle kwamen hier aan de start met dressuur en springen. De zusjes de Boer hebben hier met de dressuur keurige proefjes laten zien aan de jury. Chanieke kreeg hiervoor de 2e prijs en Louanne kreeg de 3e prijs.

Beide dames hebben met springen ook hun best gedaan en hebben een net parcours gesprongen, ook hiervoor kregen ze een welverdiend lintje.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500