Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Willy Oosterhuis bij Umme de Draaitoafel

Geplaatst op: 23 december 2019

De bekende presentator en organisator Willy Oosterhuis is maandagavond 30 december gast bij Umme de Draaitoafel. Hij vertelt over zijn belevenissen bij RTV Oost en als organisator van de grote piratenfestivals in Nederland. Oosterhuis neemt ook Hein Migchelbrink van The Spitfires mee, een Achterhoeker die ook vol zit met verhalen. 

Presentator Jan Blei spreekt daarnaast ook met Geesje Timmerman over de in Genemuiden en omstreken beroemde Bar de Nachtweg. Generaties lang gingen jongeren uit in de bar-discotheek. Veel Genemuidenaren hebben herinneringen aan de uitgaansgelegenheid. Het onderwerp levert ongetwijfeld veel mooie anekdotes op. Laatste gast is Albert Bartelds. Het voormalig lid van The Prodigal Sons zet zich in voor het behoud van de streektaal. De in Rouveen geboren Bartelds doet dat graag met behulp van muziek.

Naast de interviews vormt de popquiz weer de rode draad van Umme de Draaitoafel, dat voor het derde jaar op rij bij d’ Olde Soldoat plaatsvindt. Eerdere winnaars waren Henriette Visscher en Martin Bakker. De inloop is vanaf 19.30 uur.

Kijk ook hier https://www.facebook.com/events/792987987791181/

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500