Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gamen en scoren voor De Wijkwieg

Geplaatst op: 22 januari 2020

“De sponsoring loopt heel goed…”, zegt Henrik Slot over het FIFA-toernooi dat hij op 8 februari voor De Wijkwieg organiseert. Dik kans kortom dat het evenement in d’ Overtoom een mooi bedrag gaat opleveren. Ondertussen hebben zich ook al twintig teams ingeschreven voor het toernooi. Vorig jaar deden in totaal 39 teams mee.

“De reacties waren toen heel enthousiast en ik kreeg daarna vaak de vraag of er weer een toernooi zou komen. Eerst twijfelde ik, maar toen zag ik bij mijn ouders een keer een foldertje van De Wijkwieg liggen. Dat vind ik een prachtig initiatief. ‘Ik doe het weer…’, zei ik meteen.

En dus begon hij weer met de voorbereidingen. Opnieuw vindt het toernooi plaats in d’ Overtoom en de Gamemasters zorgen weer voor de ondersteuning. Het bedrijf komt met Playstations naar Genemuiden en heeft bovendien nog een paar verbeteringen doorgevoerd. “Ze investeerden onder meer in nieuwe software, waardoor de tussenstanden heel snel online zichtbaar zijn. Dit oogt mooier.”

Verder blijft de opzet van vorig jaar gehandhaafd, al is het tijdstip wel opgeschoven naar 15.30 uur. “Dat geeft ook voetballers die ’s middags moeten spelen, de kans om mee te doen. We verwachten daardoor meer deelnemers. Opnieuw spelen we in teams van twee en het inschrijfgeld is twintig euro. Daarvan betalen we de Gamemasters. Het sponsorgeld gaat volledig naar het goede doel.”

Net als vorig jaar maakt Slot zelf ook weer onderdeel uit van een team. “Ik ben uiteraard het hele jaar al in training en reken erop dat ik de eerste rond door kom….”, lacht de organisator.

Ook meedoen? Kijk dan op www.fifazwartewaterlandtoernooi.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500