Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wethouder reikt energiebespaartas uit

Geplaatst op: 27 januari 2020

Wethouder Albert Coster reikt dinsdag de eerste gratis energiebespaartas uit. Dat gebeurt in d’ Overtoom tijdens een informatieavond over duurzaam wonen. In de tas zitten energiebesparende producten die woningeigenaren thuis direct kunnen gebruiken.

Er zit ook een voucher in voor korting op energiebesparende producten en diensten. Bijvoorbeeld ledlampen, isolatie, infrarood foto’s, energieadvies en zuinig afstellen van de verwarming. Met dit cadeau wil de gemeente op positieve wijze woningeigenaren stimuleren volgende stappen te zetten.

Dankzij een subsidie van het Rijk mag de gemeente in 2020 een groot aantal woningeigenaren een energiebespaartas met kortingvoucher aanbieden. Dat gebeurt bijvoorbeeld op in totaal zes informatiebijeenkomsten energiebesparing in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis en tijdens wijkactiviteiten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500