Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Agnieten-leerlingen snuffelen aan beroepen

Geplaatst op: 14 februari 2020

Afgelopen week heeft klas 2VMBO van het Agnieten College Zwartsluis een projectweek gedaan. Doel van de week was om meer inzicht te krijgen in de verschillende beroepen. Dit alles stond in het kader van loopbaan oriëntatie.

Dinsdag en woensdag zijn alle leerlingen bij vier verschillende bedrijven op bezoek geweest. De leerlingen mochten kiezen uit de volgende bedrijven/organisaties; Multigym uit Hasselt, Gemeente Zwartewaterland, installatiebedrijf Boxum, Vitters shipyard, Rook pijpleidingbouw, Weidevol, van der Sluis technische bedrijven, Team 2 studio voor de bouwkunst, Kunstgrasnet, verpleegkundige mevrouw van der Linde en de Rova.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500