Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

RTV Oost komt naar WK Telefoonboekbiljarten

Geplaatst op: 20 februari 2020

Komende zaterdag is in De Rank het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten. Het evenement wint nog steeds aan populariteit. Inmiddels heeft zich ook een TV-ploeg van RTV-Oost gemeld om een reportage te maken. In het heetst van de strijd – rond 16.00 uur – starten ze de opnames.

Alle voorbereidingen zijn getroffen. De loting is inmiddels verricht. Vanavond vinden in het clubgebouw nog de laatste trainingen plaats. Graag zou HZW een plaatsgenoot als winnaar huldigen. Voor Genemuiden lijken Robin Bonthuis, Jan Bakker, Klaas van den Berg en André van Dalfsen de voornaamste kanshebbers. Maar de concurrentie is groot en het wordt ongetwijfeld weer een spannend toernooi.

Publiek is uiteraard van harte welkom. Vooraf aan de wedstrijden wordt een minuut stilte gehouden voor Henk Bruintjes. Henk – trouw lid van de biljartclub – overleed in het afgelopen jaar aan de gevolgen van de ziekte ALS. Vorig jaar kwam de opbrengst ten goede aan de ALS-stichting. Dit jaar speelt de organisatie voor “de Wijkwieg”.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500