Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duizend mensen bekijken stream afstudeerproject

Geplaatst op: 15 maart 2020

Foto's Bernita van Dijk

Na afloop van het concert terecht een duim omhoog van instructeur Henri Timmerman van de drumband van Hasselts Fanfare voor muzikant Hans Bosman. ‘Helemaal van Slag’ was niet alleen de titel van het afstudeerconcert van Hans met de drumband en een samengestelde band van conservatoriumstudenten. Het was ook de staat waarin hij donderdagmiddag verkeerde na de nieuwe maatregelen van het kabinet.

Maar de drumbandmuzikanten zijn niet voor één gat te vangen en hebben vrijdag en zaterdag alles op alles gezet om plan B te organiseren.Om toch af te kunnen studeren, is er besloten om het concert zonder publiek en met alleen de muzikanten en examencommissie in besloten en afgeslankte vorm plaats te laten vinden in het eigen verenigingsgebouw in plaats van de sporthal.

Via een livestreamverbinding kon thuis vanaf de bank meegekeken worden, en dat hebben circa 1.000 personen gedaan! Een fantastische avond volop met swing, ballads en slagwerk. Proficiat voor Hans met het behaalde resultaat.

De stream is nog steeds te bekijken via https://www.youtube.com/watch?v=DvoVs5ryOr4&fbclid=IwAR3nhMkEvIQ7U9bgz4IA5m6tMbSvqDEpBp0hqY0SIF4ShyCAlPjf8CryeyE

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500