Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewater FM en Actueel maken speciale uitzendingen

Geplaatst op: 15 maart 2020

Zwartewater FM komt komende week ’s avonds met extra uitzendingen over de ontwikkelingen rondom Corona in Zwartewaterland. Dit gebeurt in samenwerking met Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis Actueel. Het programma gaat de luisteraars informeren over de te nemen maatregelen en de hieruit voortvloeiende consequenties voor de Zwartewaterlandse bevolking.

De redactie zal artsen, ervaringsdeskundigen en het gemeentebestuur aan het woord laten komen om de plaatselijke bevolking op de juiste manier te kunnen informeren. De uitzending zal vooralsnog iedere avond te beluisteren zijn tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

Zwartewaterfm is te ontvangen op 107,3FM in de ether en 104.1 op de kabel. Daarnaast is het programma te beluisteren via de livestream op www.zwartewaterfm.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500