Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Komende tijd veel minder bussen

Geplaatst op: 27 maart 2020

Vervoersmaatschappij Connexxion past de huidige dienstregeling aan. Dat heeft te maken met de Coronamaatregelen die momenteel gehanteerd worden. Het aantal reizigers is soms op één hand te tellen. Hierdoor rijden er soms lege bussen rond.

Daardoor gaat Connexxion vanaf aanstaande maandag 30 maart 2020 als zaterdagdienst rijden. De bussen van en naar Zwolle rijden nog maar één keer per uur. Lijn 70 en 171 naar Zwolle komen te vervallen. Lijn 74 rijdt vanaf maandag een keer per uur tussen Genemuiden en Hasselt en vice versa. De eerste bus vertrekt om 9:51 vanaf ‘t Tag en de laatste om 17:51 uur. De bus tussen Genemuiden en Kampen vervalt.

Voor hoelang Connexxion met deze dienstregeling gaat rijden is nog niet bekend.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500