Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

CBO gaat dagelijks een uur uitzenden

Geplaatst op: 28 maart 2020

Vanaf aanstaande maandag verzorgt de CBO dagelijks van 10:00 tot 11:00 uur een uitzending, zowel online als op de radio. In deze uitzendingen zal ‘de Schuilplaats’ van Corrie ten Boom voorgelezen worden, afgewisseld met licht klassieke muziek.De CBO wil er in deze Coronacrisis zijn voor de oudere mensen, maar ook voor de kinderen is dit een mooi programma, omdat er een boek met een mooie indringende inhoud voorgelezen wordt en het toepasselijk is voor de tijd waarin we leven: 75 jaar bevrijding.

De woensdagavond uitzending beginnen om 20:00 omdat eerst Burgemeester Bilder zal spreken op de radio. Daarna kunt u luisteren naar Neem even de tijd en kunt u puzzelen met de Miezmoorpuzzel. Schroom niet om mee te doen en uw inzending door te bellen. Er is altijd wel tijd voor een praatje.

De zaterdagavond zal ook grotendeels hetzelfde verlopen als normaal, met de verjaardagen van de afgelopen week om 19:00, de overdenking om 20:15 en de oplossing van Miezmoor. Wel hebben we besloten om het programma van op verzoek langer te maken, zodat u de gehele week de aanvragen mag indienen.

Schroom niet om uw vader of moeder, opa, oma, of overgrootouders die nu alleen en eenzaam zijn een hart onder de riem te steken doormiddel van een Psalm of lied. We zijn de gehele week te bereiken op 038-3856479 of via info@cbozwartewaterland.nl en vermeld hierbij voor wie uw verzoekje is, van wie en waar de betreffende persoon woont. Vergeet ook uw eigen naam niet te vermelden.

Helpt u mee om vanavond een mooi programma te maken voor de ouderen? Schroom niet en bel! De CBO is te beluisteren via de kabel op 104.1 en op de ether via 107.3FM. Online kunt u luisteren op www.zwartewaterfm.nl/livestream.php

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500