Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vragen staat Vrij

Geplaatst op: 31 maart 2020

ZwartewaterFM experimenteert vanavond met een nieuw verzoekprogramma. Vanaf 20.00 tot 22.00 uur draaien Klaas Jan Barneveld en Petrit Sterenberg onder het motto ‘Vragen staat Vrij’ twee uur lang de leukste verzoeknummers.

“Genre top2000, maar ook nummers van nu en onbekende pareltjes zijn natuurlijk van harte welkom”, doet het presentatieduo een voorzet. Hun programma begint direct na het inmiddels bekende uurtje Actueel met daarin alle corona-ontwikkelingen in Zwartewaterland. Daarin is vanavond opnieuw burgemeester Bilder te gast. Eerst staat de persconferentie van het kabinet centraal.

Verzoeknummer aanvragen? Bel vanavond dan naar 038 3869711 of mail info@zwartewaterfm.nl.

Luister via www.zwartewaterfm.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500