Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub-voorzitter Drost blij met ‘duidelijkheid’

Geplaatst op: 1 april 2020

“Eindelijk duidelijkheid”, reageert Sportclub-voorzitter Luuk Drost op ZwartewaterFM op het besluit van de KNVB om verder een streep door het amateurvoetbal te halen. “Voor sommige clubs en teams is dat natuurlijk een teleurstelling: het is net alsof je dit seizoen niet hebt gevoetbald”, zegt Drost.

Maar gezondheid staat voorop, benadrukt hij. “Laten we alsjeblieft zorgen dat we dit virus zo snel mogelijk uit de wereld helpen. Dat is veel belangrijker. Wij kregen dinsdag ook het trieste nieuws dat ons lid van verdienste Berend Eenkhoorn is overleden. Dat komt gigantisch hard binnen, een enorme klap.”

Dit seizoen dus geen voetbal meer, en ook geen andere activiteiten voorlopig op Sportpark de Wetering. “Het onderlinge contact mis je natuurlijk. Het is hier stil en verlaten, terwijl het normaal nu heel druk zou zijn. Maar we volgen alle richtlijnen van het kabinet en het RIVM: wat zij adviseren, doen we. Nogmaals: gezondheid staat voorop.”

Kijk hier naar interview van Jan Blei met Luuk Drost:

Corona in Zwartewaterland.Een gesprek met Luuk Drost, voorzitter van SC Genemuiden.

Geplaatst door ZwartewaterFM op Woensdag 1 april 2020

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500