Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden Bezorgt maakt een rondje

Geplaatst op: 8 april 2020

Na woensdagmiddag kan het niemand meer zijn ontgaan: steeds meer winkeliers bezorgen nu boodschappen en producten. Al die winkeliers maakten woensdag in colonne een rondje door de stad om duidelijk te maken dat Genemuiden Bezorgt een feit is. Enrico Kolk sprak met Einbert van Rees en Reinier Heikoop.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Genemuiden Bezorgt maakt een rondje

  1. Josita schreef:

    Ontzettend goed om jullie samen te laten zien! Mooie actie!
    En idd we hebben een prachtig winkel bestand, waar menig dorp jaloers op zou worden, dus mensen koop in je eigen woonplaats, deze ondernemers doen knetterhard hun best om alle zeilen bij te zetten in deze heftige tijden!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500