Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook Syntus past de dienstregelingen aan

Geplaatst op: 10 april 2020

Vanaf 14 april past Syntus Overijssel een speciale coronadienstregeling toe. Het uitgangspunt van de nieuwe dienstregeling is om vitale beroepsgroepen en reizigers die afhankelijk zijn van het OV tijdens de coronacrisis naar hun bestemming te kunnen blijven brengen. Voor Genemuidenaren heeft dat mogelijk gevolgen bij het gebruik van de stadsbussen in Zwolle en eventueel verder vervoer. Alle informatie over de dienstregeling staat op www.keolis.nl/corona. De aangepaste dienstregeling is ten minste geldig t/m 9 mei 2020. 

Vervoersmaatschappij Connexxion, verantwoordelijk voor het OV rond Genemuiden, paste de dienstregeling al eerder aan. Connexxion rijdt maandag 30 maart zogenoemde zaterdagdiensten. De bussen van en naar Zwolle rijden nog maar één keer per uur. Lijn 70 en 171 naar Zwolle zijn komen te vervallen. Lijn 74 rijdt een keer per uur tussen Genemuiden en Hasselt en vice versa. De eerste bus vertrekt om 9:51 vanaf ‘t Tag en de laatste om 17:51 uur. De bus tussen Genemuiden en Kampen vervalt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500