Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koninklijke onderscheiding voor Andres Post

Geplaatst op: 24 april 2020

De jaarlijkse lintjesregen daalde vrijdag neer op Andres Post. Hij is de enige Genemuidenaar die dit jaar een koninklijke onderscheiding krijgt, naast vijf andere Zwartewaterlanders. Post kreeg nu alleen een telefoontje van burgemeester Bilder met de mededeling, want de onderscheiding wordt pas later uitgereikt.

Post is sinds 2001 vrijwilliger van de Stichting Vrienden van Oud Genemuiden. Hij is onder meer hoofdredacteur van Old Ni’js en stelt exposities samen. Daarnaast documenteert, archiveert en onderzoekt hij historische gegevens van de historie van Genemuiden.

De Genemuidenaar is verder betrokken bij de Hervormde Gemeente, het Armenwerkhuis, diverse kerkelijke verenigingen en de Zondagsschool. Ook organiseert hij excursies en lezingen over de Eerste en Tweede Wereldoorlog.

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “Koninklijke onderscheiding voor Andres Post

 1. AlieVisscher schreef:

  Andries, van harte gefeliciteerd met je onderscheiding.
  Je hebt hem echt verdiend.

 2. Albert K. schreef:

  Andres, van harte gefeliciteerd. Hopelijk kunnen we onze uiterst plezierige samenwerking op het gebied van stambomen en streekhistorie nog jaren voortzetten.

 3. L.A. Post schreef:

  Andres van harte gefeliciteerd met je onderscheiding, je hebt hem zeker dubbel en dwars verdiend ! Wat zul je trots zijn net als wij. Geniet er van ! Groeten van de andere kant van het zwarte water.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500