Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koninklijke onderscheiding voor Andres Post

Geplaatst op: 24 april 2020

De jaarlijkse lintjesregen daalde vrijdag neer op Andres Post. Hij is de enige Genemuidenaar die dit jaar een koninklijke onderscheiding krijgt, naast vijf andere Zwartewaterlanders. Post kreeg nu alleen een telefoontje van burgemeester Bilder met de mededeling, want de onderscheiding wordt pas later uitgereikt.

Post is sinds 2001 vrijwilliger van de Stichting Vrienden van Oud Genemuiden. Hij is onder meer hoofdredacteur van Old Ni’js en stelt exposities samen. Daarnaast documenteert, archiveert en onderzoekt hij historische gegevens van de historie van Genemuiden.

De Genemuidenaar is verder betrokken bij de Hervormde Gemeente, het Armenwerkhuis, diverse kerkelijke verenigingen en de Zondagsschool. Ook organiseert hij excursies en lezingen over de Eerste en Tweede Wereldoorlog.

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “Koninklijke onderscheiding voor Andres Post

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500