Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leerlingen Maurice van Dijk slagen online

Geplaatst op: 30 april 2020

Het muziekonderwijs kwam in Nederland langzaam tot stilstand. Het coronavirus greep diep in op de cultuursector. Ondertussen ging het grootste gedeelte van de Trompetklas van Van Dijk online verder. Afgelopen zaterdag was het zover. De laatste lichting van zijn studenten nam deel aan het landelijke theorie examen hafabra, wat staat voor harmonie, fanfare en brassband.

Alhoewel de meeste leerlingen toch niet lid zijn van een dergelijk orkest, maar eerder van een symfonie orkest zijn allen geslaagd. Dit zijn de geslaagden met hun gemiddelde cijfer A: Jonneke Top 10, Arnout Last 9,5, Nathan Huuksloot 7,5, Geert Timmerman 7,5. Jan-Friso Beens 8,5, Carlein Ringelberg 9, Sijmon Beens 8, Rien Visscher 9, Rhoderick Kin 9, Rosalie Riezebos 7, Emma Talen 7, Cor-Niels Last 9,5, Maurits Mulder 8,5, Jurgen Stens 8,5 en Noa Bloemert 9. Voor B: Bert-Jan van der Horst 9,5 en Laura Blankespoor 8,5. Voor C: Julian Kragt 7,5.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500