Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jarige jet (ingezonden)

Geplaatst op: 1 mei 2020

Lieve vrienden, bekenden, vage kennissen en volstrekt onbekenden.

Mogen wij even aandacht voor ons nichtje Femke. Deze heerlijke uber-puber wordt aanstaande zondag (3 mei) 14 jaar. Nu is het in deze tijd wat lastig om onze cadeaus persoonlijk af te geven, dus moet het net even anders.

Als iedereen de moeite wil nemen om Femke een kaartje te sturen/brengen, niet naar haar eigen adres, maar naar ons geheime contact in de buurt. Op dit kaartje mag natuurlijk een felicitatie staan, ze is per slot van rekening jarig, maar ook de woorden HELAAS PINDAKAAS. Ons contact zal vervolgens zorgen dat de kaarten op haar verjaardag bij Femke belanden. Voor iedereen die ons een beetje kent, het is natuurlijk niet de bedoeling om de enveloppen te vullen met confetti of glitter rommel. (Zo, nu zijn wij ingedekt ) Natuurlijk stoppen wij tussen de duizenden (hopen wij) kaarten onze eigen rijkelijk gevulde enveloppen, zodat Femke ook even druk is om haar cadeautje te zoeken. Wij hopen dat er aan onze oproep gehoor wordt gegeven en willen alvast iedereen bedanken die hier zijn/haar medewerking aan verleend.

Het adres waar de kaart naar toe kan is:

Jarige jet Femke

Dissel 7

8281 ML Genemuiden

 

p.s. mondje dicht natuurlijk

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500