Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Regiobank doneert mondkapjes aan De Meente

Geplaatst op: 25 mei 2020

Ingeborg Boudesteyn en Max van Leeuwen van Regiobank overhandigden vrijdagochtend een lading mondkapjes aan De Meente. Vrijdag werd ook al een voorraad naar de Sluziger Schans gebracht. De bank met vestigingen in Genemuiden en Zwartsluis doneert in totaal vijfduizend mondkapjes aan IJsselheem. Dit gebeurt in samenwerking met verzekeringsmaatschappij NH1816.

“Toen we hoorden dat er een tekort was aan mondkapjes in Nederland, ontstond dit plan al. Via een zakenrelatie konden we een behoorlijke bestelling plaatsen in China. Vervolgens duurde de levering lang, maar nu is alles geleverd”, legt Ingeborg uit.

Bij de donatie zitten ook 150 handgeschreven kaarten van de Regiobank-medewerkers voor het zorgpersoneel. Op die manier wil Regiobank de grote waardering voor hun werk laten blijken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500