Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De vlag kan uit…

Geplaatst op: 3 juni 2020

Als het goed is, krijgen ‘eindexamenkandidaten’ donderdag te horen of ze wel of niet geslaagd zijn. Ondanks dat ook de examens er ook dit jaar anders uit zien dan anders, gaat ongetwijfeld her en der de vlag uit. We plaatsen graag de ‘geslaagde foto’s. Voor de leukste inzending hebben we een leuke prijs! Stuur je foto naar redactie@genemuidenactueel.nl

Bij Anique Smit en Dion Polman ging al vroeg de vlag uit. Ook Lennard Beens, Antoinette Jager, Rob Snijder, Kimberley van den Berg, Sanne van Olst, Jemaine, Geritha Heutink, Erna Beens en Esmee Hendriks hebben een geslaagde dag. Familie uit Zeeuws-Vlaanderen feliciteert Janneke Eenkhoorn, waar de vlag vandaag ook wappert.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “De vlag kan uit…

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500