Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Burgemeester: ‘Ellende is nog niet voorbij’

Geplaatst op: 4 juni 2020

Twee nieuwe coronabesmettingen in Genemuiden en twee nieuwe sterfgevallen in Zwartewaterland. Die cijfers moest burgemeester Bilder donderdagavond bij ZwartewaterFM brengen. “Vorige week leek het beeld zo te zijn dat we de ellende achter ons konden laten, maar we moeten nu stellen dat het nog niet voorbij is. Zorgen en nieuw verdriet”, aldus Bilder.

Hij meldde ook dat de gemeente de komende twee weken met de kerken in gesprek gaat. Per kern worden vertegenwoordigers van de verschillende genootschappen uitgenodigd. “Dan kunnen we ook ideeën uitwisselen. Sommige kerken willen bovendien eens wat verder kijken en daarover gaan we graag in gesprek.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500