Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Potuyt (ver)bouw en renovatie bestaat 12,5 jaar

Geplaatst op: 10 juni 2020

In 2008 besloten John en Janneke hun droom waar te maken en hun eigen bedrijf te starten. Al snel na de start breidde hun klantenkring zich uit en begon het bedrijf te groeien. In eerste instantie bestond het werk uit bouwwerkzaamheden die John uitvoerde, terwijl Janneke de administratieve kant van het bedrijf op zich nam. John had en heeft allerlei verschillende grote en kleine projecten bij woningen, bedrijven, schepen etc.  Een ervaren vakman dus.

In de loop van de jaren zijn de diensten van het bedrijf verder uitgebreid. Eerst in 2015 door de toevoeging van Interieuradvies en Ontwerp, verzorgd door Janneke. Haar werkgebied bestaat onder andere uit winkels, bedrijven, horeca en woningen. Het resultaat; Een bedrijf met een compleet pakket aan diensten rondom bouw, verbouw, renovatie, inrichting en styling. Door de toevoeging van Bloem en Styling, begin dit jaar, is er nu ook de mogelijkheid om advies te krijgen welke planten en bloemen passen bij uw inrichting. Tevens kunt u bloemworkshops volgen en bloemarrangementen bestellen.

John en Janneke ontwerpen, produceren en monteren alles op maat en gaan voor het beste resultaat. Zij doen dit met veel liefde en passie en dat zie je terug in hun omgang met de klanten en het eindresultaat wat ze leveren. Het zijn bevlogen ondernemers.

Vorig jaar is Potuyt verhuisd naar een bedrijfspand aan de Productieweg in Hasselt, ideaal om hier wonen en werken te combineren. Het verder professionaliseren van het bedrijf is door de jaren heen altijd één van hun doelen geweest en mede door deze stap is dit verder gerealiseerd. John en Janneke zoeken altijd naar mogelijkheden om hun klanten nog beter van dienst te zijn en zijn vernieuwend in wat zij doen. Een voorbeeld hiervan is een plantenwand van kunstplanten die zij onlangs hebben gemaakt, geschikt voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Mede door dit soort projecten laten zij zien dat ze landelijke trends in de gaten houden, maar hier wel een eigen draai aan geven, passend bij de wensen van hun klanten.

Zoals het stel zelf aangeeft, zijn de vele contacten, afwisselende werkzaamheden en onverwachte gebeurtenissen de reden dat zij met liefde en passie hun werk doen. Ze hopen dit dan ook met net zoveel plezier de komende jaren te blijven doen.

“We bedanken u voor het vertrouwen in ons”
Wekelijks blogt Janneke op hun website www.potuytbouwenstyling.nl over trends en ontwikkelingen rondom interieur en hun eigen verbouwing.
Voor meer info of vragen kunt u mailen naar janneke@potuytbouwenstyling.nl  of bellen naar 06 23209980

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500