Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tapijtmuseum levert traploper voor opnames film

Geplaatst op: 11 juli 2020

Deze loper is later terug te zien in de film.

Voor een nieuwe film over Anne Frank en haar buurmeisje klopte onlangs een regisseur aan bij het tapijtmuseum in Genemuiden. De filmploeg wilde graag een gangloper en een traploper uit 1940 die gebruikt kon worden tijdens opnames van de film.

Het Tapijtmuseum wilde hieraan graag meewerken en leverde prachtige soorten tapijt aan de filmproducent. Reinier van de Pol vertelt namens het museum: “Het Tapijtmuseum heeft in de afgelopen jaren een naam opgebouwd bij fotoclubs en film-makers. Er werden bijvoorbeeld ook al biezen matten geleverd voor het filmhuis dat ‘Michiel de Ruijter’ opnam.”

Omdat de coronavoorschriften wat versoepeld zijn, kan het Tapijtmuseum vanaf dinsdag 14 juli weer open van 13.30 – 16.30 uur voor losse bezoekers en kleine groepen van maximaal 10 personen. De bezoekers moeten zich van te voren aanmelden bij Marry Bekendam, via de website www.tapijtmuseum.nl of via telefoonnummer 06 29386804.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500