Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verdachte schietpartij houdt zomervakantie achter tralies

Geplaatst op: 16 juli 2020

De verdachte van het schietincident dat onlangs in Genemuiden plaatsvond, blijft nog 30 dagen langer in voorarrest. Dat besloot de raadkamer gisteren. Het Openbaar Ministerie had een verlenging van de voorlopige hechtenis aangevraagd, blijkt uit publicatie van weekblad De Stadskoerier.

De man werd dinsdagsochtend 30 juni aangehouden op een schip dat nabij Hasselt lag. De 53-jarige man wordt verdacht van poging tot doodslag, eerder die nacht in Genemuiden. Eerder werd het voorarrest al met twee weken verlengd. Daar komen nu nog zeker een maand bij op. De man kan maximaal 90 dagen worden vastgehouden in zijn voorarrest. Als de officier van justitie hem daarna nog langer wil vasthouden volgt er een openbare zitting bij de rechter.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500