Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wegens succes geprolongeerd: de zomervakantiefotowedstrijd!

Geplaatst op: 19 juli 2020

Vorige zomer werd de redactie van Genemuiden Actueel bedolven onder prachtige, mooie of leuke vakantiefoto’s. En dus gaan we dit jaar op herhaling. We zijn weer op zoek naar inzendingen die het ultieme vakantiegevoel uitstralen. Of ze nou genomen zijn aan de boorden van het Zwarte Water of de Adriatische Zee, in Polder Mastenbroek of in de Dordogne, het Havenplein of het Sint Pieterplein.

Omdat het coronavirus of we willen of niet toch invloed heeft op het vakantiegevoel, hebben foto’s die deze specifieke periode uitbeelden een lichte voorsprong voor de jury. Er zijn ongetwijfeld maatregelen genomen op de verschillende bestemmingen. En zoals elk jaar levert een foto waarbij te zien is dat vakantievierders ook in het buitenland Genemuiden Actueel bekijken ook een licht voordeel op. Verder bemoeit de jury zich niet met de creativiteit van de fotografen.

Inzenden kan tot 15 september. Stuur foto’s alleen naar redactie@genemuidenactueel.nl. Zorg dat ze niet groter zijn dan 1 mb en zet de naam van de fotograaf in de mail. Een korte omschrijving of toelichting is altijd prettig!

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500