Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Active Creations werkt nu vanuit de Merkmakerij

Geplaatst op: 3 augustus 2020

Het was bepaald niet ‘another day at the office’ bij Active Creations vandaag. De twaalf medewerkers van het marketing- en communicatiebureau beleefden hun eerste werkdag op de gloednieuwe locatie aan De Grote Kranerweerd 8. Exact op de datum die al vanaf 6 januari 2020 rood omcirkeld in de Active-agenda staat.

“Op die datum ging de eerste paal van ons nieuwe pand de grond in”, vertelt directeur Hans Winter. “Dat we een halfjaar later ons nieuwe kantoor ook daadwerkelijk betrekken, zegt alles over het voorspoedige bouwproces dat we beleefden. Daar zijn we onze klanten uit de bouw-, installatie-, infra- en interieurbranche dankbaar voor. Met de passie waarmee wij bouwen aan hun merken, leverden zij vakwerk aan ons pand.”

Een feestje waard
De Merkmakerij, de naam die het hoofdkwartier van Active Creations nu draagt, werd vanmorgen geopend met een heerlijk ontbijt. Na een uitgebreide rondleiding volgde later op de ochtend een smakelijke kop koffie met gebak en tussen de middag een gezamenlijke lunch. “We wilden bij deze mijlpaal uitgebreid stilstaan. Anderhalf jaar voorbereiding ging aan de bouw vooraf. En ook tijdens de bouw leverden alle medewerkers hun bijdrage aan het inspirerend en praktisch maken van ons pand. Dan is de ingebruikname een feestje waard.”

Van Merkbrouwerij (kantine) tot Merksmederij (brainstormruimte) en van Merkbranderij (koffiehoek) tot Merkproeverij (presentatieruimte). Elk vertrek in het nieuwe pand kreeg een naam passend binnen het concept van De Merkmakerij. Winter: “Plezier voor onszelf en onze klanten vormden de basis voor de duurzame bouw en dynamische inrichting van De Merkmakerij. Een kantoor waarin we de Activesfeer en -vibe wilden behouden, maar dan met een flinke upgrade ten opzichte van ons pand aan de Mastenmakersstraat.”

Nóg meer te bieden
Ruime parkeergelegenheid rond De Merkmakerij, een eigen fotostudio en een plek om signingopdrachten in eigen huis te voltooien. Het zijn slechts enkele voorbeelden van faciliteiten die ervoor zorgen dat Active Creations zzp-ers en midden- en kleinbedrijven uit de gemeenten Zwartewaterland, Staphorst en voormalig Brederwiede nóg meer te bieden heeft. “We vergroten én verbreden ons dienstenpakket in dit nieuwe onderkomen. Een plek waarop we onze klanten graag meenemen in en verrassen met onze creativiteit.”

Uiteraard volgt er nog een officiële opening. “We willen De Merkmakerij dolgraag tonen aan onze klanten, vrienden en families. Hoe we dat gaan doen en wanneer, daar beraden we ons nog op. Coronatijden hè…”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500