Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weer een stadswandeling met Westhoff

Geplaatst op: 3 augustus 2020

Onder leiding van G.J. Westhoff is er dinsdag opnieuw een stadswandeling door het historische hart van Genemuiden. De wandeling, ook geschikt voor kinderen, begint om 13.30 uur onder de toren van de Hervormde kerk in het centrum en de kosten zijn  € 5,-. Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers.

Vooraf reserveren via 038-3857966 of de site westhoffboeken: https://westhoffboeken.jimdofree.com/contact/. Tijdens de rondleiding gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Al naar gelang de actuele situatie kan de rondleiding wijzigen of afgelasten worden. Houd daarvoor de sites van ‘t Olde Staduus, westhoffboeken en ook de (sociale)media in de gaten.

Tijdens de ca. 1,5 uur durende stadswandeling, met inbegrip van een korte koffiepauze in ’t Olde Staduus, krijgt u veel te horen over de geschiedenis van het tapijtstadje. De tocht door hoofdstraten en smalle steegjes leidt langs architectuur, (kerk)geschiedenis, sporen van stadsbranden en overstromingen en het leven aan de rand van de voormalige Zuiderzee.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500