Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterland iets aantrekkelijker dan in 2019

Geplaatst op: 10 augustus 2020

Zwartewaterland is dit jaar net wat aantrekkelijker om in te wonen dan in 2019. Die stelling valt althans te verdedigen met het nieuwste woonaantrekkelijkheidsonderzoek van Bureau Louter in de hand. Zwartewaterland is de 107e aantrekkelijkste woongemeente van Nederland en stijgt daarmee een plekje vergeleken bij 2017.

In het onderzoek kijkt Louter onder meer naar de veiligheid, de rust en ruimte, de voorzieningen en faciliteiten en een groot aantal andere onderwerpen. Het oudste deel van Genemuiden is in Zwartewaterland volgens de onderzoekers het minst aantrekkelijk om in te wonen, terwijl de kern van Hasselt juist het hoogste scoort.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500