Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weekendtip: fietsroute langs dahliamozaïeken

Geplaatst op: 14 augustus 2020

In Sint Jansklooster wordt vandaag hard gewerkt om ruim 70 schilderachtige dahliakunstwerken klaar te maken. De mozaïeken zijn een vervanger van het corso.

Deelnemers maken op een houten plaat van maximaal 2,40 bij 2,40 meter een prachtige afbeelding van bloemen. Gisteravond werden hiervoor enkele honderdduizenden bloemen geplukt en afgeleverd. Morgen is er een fietroute in het dorp vanaf 12.00 uur. Iedereen kan dan een rondgang maken langs de kunstwerken. Deze zijn ’s avonds ook verlicht. Bij het clubgebouw van de Chr. Oranjevereniging aan de Bonkenhaveweg kan men een stemformulier ophalen voor ‘het Mooiste mozaïek’.

Bekijk hier de fietsroute.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500