Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verrassende vrijdag voor Karst en Joke

Geplaatst op: 21 augustus 2020

Karst de Lange aan de Prins Clausstraat en Joke Visscher aan de Karel Doormanstraat keken vrijdagochtend raar op. Een versierde trekker begeleid door twee motoren kwam voor rijden. Actie van de collega’s van United Works die op deze manier stil stonden bij twee bijzondere feiten.

De Lange werkt ondertussen vijftig jaar bij het bedrijf dat uit zijn familie is voortgekomen en Joke neemt na veertig jaar afscheid om van een verdiend pensioen te gaan genieten. “Dit had ik niet verwacht”, zegt Joke verbaasd voordat ze de hand voor de mond slaat en instapt op de trekker. “Anderhalve meter…”, glimlacht Karst over de afstand tussen de twee fauteuils.

De route gaat vervolgens uiteraard naar de Karst de Langestraat waar alle collega’s al buiten staan te wachten. Voor even zijn de machines uitgezet en is het tijd voor gebak en mooie woorden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500