Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn zet krabbel onder nieuw contract

Geplaatst op: 1 september 2020

Jumbo Visma heeft officieel bevestigd dat Pascal Eenkhoorn nog zeker twee seizoenen voor de ploeg rijdt. Dat was al eerder naar buiten gekomen, maar nu zet de Genemuidenaar ook echt de krabbel. “Binnen deze ploeg kan ik mij stap voor stap ontwikkelen. Ik rijd een mooi programma. Het doel is en blijft om wedstrijden te winnen, zowel individueel als met het team. Ik ben heel blij dat ik ook de komende twee jaar bij deze Nederlandse, sfeervolle en hechte ploeg rijd”, aldus Eenkhoorn die aan zijn derde seizoen bezig is. Daarin boekte hij twee overwinningen. Momenteel rijdt hij de Italiaanse koers Coppi en Bartali. Daarin eindigde hij 51e in de eerste etappe.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500