Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Coronaregels niet optimaal nageleefd in de Meente

Geplaatst op: 9 september 2020

Woonzorgcentrum De Meente wil haar bezoekers blijven attenderen op de gestelde regels. De zorginstelling merkt dat niet iedere bezoeker zich aan de regels wil houden.

“Niet iedereen ziet het nut d’r van in. Daardoor wordt het naleven van de regels nog wel eens een discussiepunt”, vertelt Elly Vermeer- van Dijk namens de Meente.

Verder merkt het personeel van De Meente op: “Samen proberen we corona buiten de deur te houden. We moeten er toch niet aan denken dat we het virus weer binnen krijgen! Daarom vragen we bezoekers hun handen te ontsmetten bij binnenkomst. Zo houden we liftknoppen en deurklinken zo schoon mogelijk. Draag áltijd een mond-neusmasker bij bezoek aan bewoner in zorg. Aan bezoek van bewoners van het verpleeghuis en clienten van team Het Veer en de Kaai is dit verplicht en worden deze verstrekt op de woning. Voor een bezoek aan andere bewoners wordt van u verwacht dat u zelf een neusmondmaker meeneemt en deze ook gebruikt volgens de instructies.”

Instructiekaart mondneusmasker

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500