Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub onderuit in de Achterhoek

Geplaatst op: 12 september 2020

Nick Buitink probeert de bal te veroveren. Foto's Helmich Lubberts

Sportclub Genemuiden heeft de eerste nederlaag van de competitie te pakken. De ploeg van trainer Rene van der Weij ging met 1-0 onderuit bij AZSV in Aalten.

Van der Weij zei vooraf al dat de ploeg uit de Achterhoek deze competitie bovenin gaat eindigen. Ondanks die voorspelling schotelden beide ploegen de toeschouwers een matige wedstrijd voor. Bij Genemuiden moest Van der Laan zich in de rust met een blessure laten vervangen. Dat deed hij met een 0-0 ruststand.

Na een dik uur kwam de thuisploeg op voorsprong. Vaags bracht de 1-0 op het scorebord. Genemuiden probeerde daarna wel druk te zetten, maar wist niet tot scoren te komen. Volgende week komt SDC Putten naar Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500