Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bilder geeft weer corona-update op radio

Geplaatst op: 24 september 2020

Zaterdag zal burgemeester Bilder even na 11:00 uur weer te horen zijn op Zwartewater FM. Hij praat de inwoners in de uitzending ‘Actueel’ bij over de laatste stand van zaken omtrent het coronavirus in de gemeente Zwartewaterland.

De burgervader zal met presentator Henk-Jan Overmars ingaan over het oplaaiende virus dat ook Zwartewaterland weer flink treft. Afgelopen zaterdag belde Bilder ook met de lokale radiozender om update te geven over het virus en mogelijke extra maatregelen. Tussen maart en juni was er dagelijks een corona-update tussen 19.00 en 20.00 uur. Die uitzendingen worden voorlopig nog niet hervat. Mochten Zwartewaterland opnieuw in een diepere crisis belanden, weten de omroep en Bilder elkaar te vinden.

Zwartewater FM is in de gemeente te beluisteren via 107,30 MHz (ether) en 104,10 MHz (kabel). Online is de uitzending te volgen via de site.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500