Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub speelt zaterdag tegen Berkum

Geplaatst op: 25 september 2020

“Twee ploegen die willen voetballen, ik denk dat het een mooie wedstrijd wordt”, zegt trainer Rene van der Weij van Sportclub Genemuiden. Hij kijkt vooruit naar de streekderby tegen Berkum. “Vorig jaar hebben we twee keer verloren: uit wat ongelukkig, thuis volkomen terecht. Dat willen we dit keer beter doen.”

Sportclub Genemuiden speelde vorig seizoen de ouverture van het nieuwe speeljaar tegen Berkum. De groen-witten konden geen kansen afdwingen en zagen de Zwollenaren wel scoren. Dit seizoen is Genemuiden begonnen met twee thuisoverwinningen en een nederlaag bij AZSV. Berkum is met zeven punten uit drie wedstrijd ook goed uit de startblokken gekomen.

Van der Weij gaat vanwege een aantal blessures niet met een ongehavende ploeg naar het aan Zwolle vastgeplakte dorp. “Maar daarover gaat we niet zeuren. De jongens die wel in het veld staan moeten het laten zien. En daar heb ik ook alle vertrouwen in: de jonge jongens hebben stappen gemaakt en kloppen heel nadrukkelijk op de deur. Precies zoals we dat graag zien.”

De wedstrijd in Berkum begint overigens om 18.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500