Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Identiteit van man die dood werd gevonden nog onbekend

Geplaatst op: 1 oktober 2020

Foto: RTV Oost/Politie

De politie wil weten wie de man is die 17 juli dood is gevonden bij een bankje aan de Zwolseweg in ‘s-Heerenbroek. Op het moment dat hij werd aangetroffen had hij een papiertje op zak met daarop de uitgeschreven plaatsnamen Zwartsluis, Hasselt en Genemuiden. Mogelijk is hij in de gemeente Zwartewaterland geweest.

“Hij had slechts een papiertje bij zich waar de naam ‘Cornelius Wagner’ op stond. Daarbij stond de datum ’22-07-1957′ en de plaats Munster. We hebben alles uitgezocht, ook in Duitsland. Maar er is in de buurt van Munster nooit iemand geboren met die naam en die geboortedatum”, vertelt forensisch rechercheur Jan Willem Tuinman tegenover het RTV Oost-programma ‘Onder de loep’.

De man werd in juni en juli al gespot in de provincie Groningen en Emmeloord. Voor tips: 0800 6070.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500