Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Kerk en vluchteling’ zoekt coördinatoren

Geplaatst op: 7 oktober 2020

Werkgroep ‘kerk en vluchteling Genemuiden’ zoekt helpende handen. Ook in Genemuiden zijn steeds meer vluchtelingen (o.a. uit Syrië, Irak) die een bestaan opbouwen en een weg proberen te vinden in hun nieuwe woonplaats.

Kort samengevat zet de werkgroep met vrijwilligers zich hiervoor in op een dienstbare en dankbare manier. De werkgroep weet zich gedreven om, uit liefde voor onze naaste, vluchtelingen een warm thuis te bieden en op weg te helpen in onze samenleving.

De werkgroep wordt in brede zin ondersteunt door een stuurgroep vanuit de plaatselijke kerken. De werkgroep met vrijwilligers is dringend op zoek naar 2 coördinators.

Vacature coördinator buddy’s

Elke buddy helpt één of meerdere vluchtelingen bij het inburgeren in Genemuiden. De werkzaamheden bestaan uit het koppelen van buddy’s aan één of meerdere vluchteling(en), het voeren van intakegesprekken met nieuwe buddy’s. De coördinator is direct aanspreekpunt voor buddy’s (klankbord)

Vacature coördinator maaltijden

De werkzaamheden bestaan ui het coördineren van minimaal 2 maaltijden per jaar met de vluchtelingen. Deze maaltijden vinden plaats in het Hervormd Centrum in Genemuiden.

Voelt u zich geroepen? Of wilt u meer informatie? Dan moedigt de werkgroep u aan aan om contact op te nemen met Anita Eenkhoorn via 06-51631109 of r.a.eenkhoorn@gmail.com

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500