Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winst voor dames Ruutvoorn

Geplaatst op: 7 oktober 2020

Afgelopen dinsdag stond de tweede wedstrijd voor Ruutvoorn Dames 1 op het programma. Met een bezetting van slechts 6 dames werd er een thuiswedstrijd gespeeld tegen SVM dames 4, afkomstig uit Marknesse.

Ruutvoorn begon de eerste set matig. De vaste spelverdeelster moest helaas verstek laten gaan, waardoor er binnen de opstelling geschoven moest worden. Na een paar punten wennen aan de nieuwe posities, wist Ruutvoorn eindelijk punten te scoren. Met een aantal tactische ballen wist Ruutvoorn de flow vast te houden wat resulteerde in een mooie 25-18 winst.

De tweede set wist Ruutvoorn dit door te zetten en al gauw stond het scorebord op 06-02. SVM wist op het juiste moment een time-out aan te vragen. SVM vond hun enthousiasme in het spel terug, waardoor de wedstrijd gelijk opging. Uiteindelijk trok Ruutvoorn aan het langste eind. Mede door een sterke service werd de tweede set gewonnen met 25-20.

De derde en laatste set heeft Ruutvoorn het nog even spannend gemaakt. Er werd rommelig gespeeld en er werden veel eigen fouten gemaakt. Het leek er even op dat de tegenstander tóch met een puntje naar huis zou gaan. Gelukkig heeft Ruutvoorn zich kunnen hervatten en heeft de set afgesloten met 25-22.

Volgende week hebben de dames een weekje vakantie. De volgende wedstrijd staat gepland op dinsdag 20 oktober. Omdat de dames die avond toch niet in de kroeg kunnen hangen, wordt er een wedstrijd gespeeld tegen de dames van Trivia in Creil.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500