Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De eerste editie van de Sycade voetbalschool

Geplaatst op: 12 oktober 2020

De Sycade Group is de komende vijf jaar hoofdsponsor van de jeugdafdeling van Sportclub Genemuiden. Dit betekent dat de voetbalschool een nieuwe naam krijgt.

Wij proberen ervoor te zorgen dat het aanbod voor elke speler vernieuwend en uitdagend blijft. Daarom hebben we de activiteiten opgesplitst. De spelers van de Sycade Champions League, JO8 en JO9 gaan bij de Sycade Skill Games (13.45 – 14.45) aan de slag om kennis te maken met de bal en om hiermee (nog beter) doelgericht te handelen. Denk hierbij aan spelenderwijs loop- en coördinatie vormen, dribbelen met de bal, acties maken en
1 tegen 1 uitspelen.

Voor de spelers uit JO10 en JO11 starten we met de Sycade Soccer Academy (15.00-16.00). In deze trainingen gaan we aan de slag met het samen doelgericht voetballen. We maken een verdieping op loop- en coördinatie en techniek, maar gaan ook meer gericht aan de slag met passing, positiespel en verschillende partijvormen.

Beide groepen starten in de eerste week na de herfstvakantie. Dit betekent dat de eerste activiteit op 21 oktober 2020 is. Vervolgens wordt er getraind op 28 oktober, 4, 11, 18 en 25 november, 2 en 9 december. De data in het voorjaar worden op een later moment bekend gemaakt. De totale kosten bedragen 50 euro per speler. Naast deelname aan de trainingen krijgen alle spelers een Sycade voetbalshirt. Het inschrijfgeld wordt automatisch geïncasseerd van het rekeningnummer waar ook de contributie wordt afgeschreven. 25 euro in december en 25
euro in het voorjaar.

Vanzelfsprekend worden alle trainingen georganiseerd met inachtneming van de actueel geldende corona-maatregelen. Eenieder die op Sportpark de Wetering aanwezig is houdt zich aan de afspraken uit het corona
protocol.

Inschrijven kan via deze link. Let op: Er kunnen per groep maximaal 40 spelers deelnemen, vol = vol

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500