Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Prachtige prijzen te winnen bij online Biestemerk-quiz

Geplaatst op: 15 oktober 2020

De Genemuider Ondernemers Vereniging (GOV) heeft ondertussen al bladblazers, waardebonnen, dinerbonnen, heaters en tal van andere cadeaus ingeslagen. Al deze mooie prijzen worden uitgedeeld tijdens de online Biestemerkquiz komende zaterdagavond. 

Mensen kunnen thuis via hun laptop, computer, tablet of smartphone meedoen. Er zijn vijf rondes: Geef mij maar Geallemuun? Waar is het? Wanneer was dat? Wie is het? en tot slot een ronde over de Biestemerk.

Ook is er een spectaculaire verloting deze avond, waarvoor je lootjes koopt bij AH Bart Knap, De Groene Lantaarn, Flier Sport en Vivaldi. Je maakt daarmee kans op hele mooie prijzen, bijvoorbeeld: Tablet van Van Wendel, Luxe gevulde boodschappentas van AH of een jaar lang een bloemen abonnement van Vivaldi. De lootjes kosten 1 euro per stuk. De opbrengst van deze gezellige online biestemerk quiz gaat naar 3 hele mooie goede doelen. Refilwe, Woord en Daad en De Wijkwieg kunnen rekenen op steun.

Voor meer info en opgave: https://biestemerkquiz.nl/

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500