Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jubileumkrant 90 jaar Sportclub volgende week op de mat

Geplaatst op: 21 oktober 2020

SC Genemuiden heeft vandaag de eerste exemplaren van de jubileumkrant ‘Sportclub Genemuiden 90 jaar’, mogen overhandigen aan hoofdsponsor Breman Installatiegroep.

Tiem Breman en Sijm van Lente mochten namens Breman Installatiegroep de eerste exemplaren in ontvangst nemen. Uit handen van Raymond van Dijk namens businessclub de Wetering en voorzitter Luuk Drost van Sportclub Genemuiden, kregen zij de jubileumkrant die verwerkt was in een mooie bos bloemen in handen.

Het mediateam van Sportclub Genemuiden in samenwerking met Comceptum Mediamakers, is erin geslaagd om in deze toch wel bijzondere tijd een jubileumkrant uit te brengen. In de achter ons liggende maanden is er hard gewerkt aan een krant die gezien mag worden. 9 Decennia Sportclub Genemuiden passeren de revue, aangevuld met het heden. Dit maakt deze jubileumkrant uniek.

De jubileumkrant zal volgende week in Genemuiden huis aan huis bezorgd worden, de leden van Sportclub Genemuiden woonachtig buiten Genemuiden krijgen hem per post toegestuurd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500