Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Testlocatie open voor alle Zwartewaterlanders

Geplaatst op: 27 oktober 2020

De corona-testlocatie van de Ondernemerskring (OK) Genemuiden zal vanaf heden ook ingezet worden voor particulieren en bedrijven uit de hele gemeente. Nu de onlangs geopende corona-testlocatie OK Vitaal een week operationeel is, kan er opgeschaald worden. Vanaf vandaag kunnen ook andere bedrijven, verenigingen en personen uit Zwartewaterland personeel laten testen. In eerste instantie was de straat alleen voor leden van de OK.

Het was al mogelijk om bij de corona-testlocatie niet alleen werknemers, maar bijvoorbeeld ook familieleden aan te melden voor een test. De OK Genemuiden moedigt dit aan en roept haar leden op om creatief te zijn en het initiatief te nemen om de gemeenschap te helpen. Zo kunnen OK-leden een vereniging of instantie die ze graag voorthelpen nu ook laten testen via hun eigen bedrijf.

Ook de bedrijven, middenstand, verenigingen en instanties kunnen op www.okgenemuiden.nl op zoek gaan naar een lid om mee samen te werken. De bedrijvenkringen in Hasselt en Zwartsluis zijn ook uitgenodigd om deel te nemen aan OK Vitaal. “Als ook zij samenwerken met de gemeenschap, helpen we als ondernemend Zwartewaterland de gehele gemeente”. De bedrijvenkringen in Hasselt en Zwartsluis hebben inmiddels enthousiast gereageerd op de uitnodiging en gaan beide meedoen.

OK Vitaal zorgt voor de borging van de kwaliteit en capaciteit. Werkgevers die lid zijn van een bedrijvenkring in Genemuiden, Hasselt of Zwartsluis verzorgen zelf het aanmelden via het online platform en regelen zelf de financiële afhandeling met niet-leden via hun eigen bedrijf. Particulieren die van deze commerciële teststraat gebruik willen maken moet dat dus doen via een bedrijf dat is aangesloten bij een van de Zwartewaterlandse ondernemerskringen. De uitslag volgt binnen 20 minuten. Om lange wachtrijen te voorkomen en het administratief overzichtelijk te houden moeten particulieren zich via een bedrijf laten testen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500