Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste flesjes ‘Kaaibier’ afgeleverd bij Buitenbosch

Geplaatst op: 6 november 2020

Voor de lancering van hun eigen Kaaibiertjes met typische Geallemuniger benamingen, startte Buitenbosch deze week een ludieke zoekactie op social media naar een echte Blonde Natals.

Herman Kijk in de Vegte kwam als gelukkige winnaar uit de bus. Dubbel geluk, want hij was gisteravond net weer vader geworden van een prachtige dochter. Vandaag kwam de trotse papa zijn prijs, een bierpakket, in ontvangst te nemen.

De gloednieuwe speciaalbiertjes dragen de namen Blonde Natals (dorstig type) en Poereskupper (druktemaker). Toepasselijke namen voor twee geweldige biertjes. Er kwamen veel leuke reacties op de zoekactie binnen, waarbij Natals en Poereskupper bij velen nog bekende Geallemuniger uitdrukkingen bleken te zijn. Buitenbosch had al een eigen Affekeutien en Old Gaellemuun kaas, veelvuldig gekozen in cadeaupakketten of relatiegeschenken. Een eigen Gaellemuniger biertje kon daarom niet langer uitblijven.

De Kaaibiertjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Buitenbosch en bij de Kaaihof op de tap zodra ze weer open mogen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500